torstai 2. toukokuuta 2019

1. viikon alku

Ensimmäisellä viikolla emme vedä kehoamme vielä ketoosiin, vaan lähdemme ajamaan hiilareita alas. Tällä viikolla hiilihydraatteja nautitaan puuron muodossa kahdesti päivässä. Muuten hiilarit loistavat poissaolollaan.

Lautaselta löytyy tällä viikolla noin 70% rasvaa, 20 % proteiinia ja 10% hiilihydraatteja. Kasvisten ja proteiinin määrää on rajoitettu ja ainakin itse syön rasvaa enemmän kuin koskaan aiemmin (ainakaan tässä muodossa)

Vettä juodaan paljon. Oikeasti paljon -> noin 3½ litraa päivässä! Tämä vaikutti itselläni niin, että kaikki tuli läpi. Minulla on ollut aiemmin hiukan suolisto-ongelmia ja pelästyin ensimmäisinä päivinä kun kaikki vesi tuntui valuvan lävitseni, mutta nyt tilanne on tasoittunut. 
Vatsa on toiminut säännöllisesti ja olen huomannut ilmavaivojen kadonneen. 


Minulla on ollut myös jonkin verran uniongelmia ja viime yönä suuntoni kertoi, että yö oli erinomainen ja palauduin päivästä 100%. Tämä oli ensimmäinen kerta koko kahden vuoden yhteistyön aikana. En ole koskaan saanut täydellistä yötä. Toistuuko tämä? Se jää nähtäväksi.

Ongelmaksi koen tällä hetkellä:
  • rasvojen syönti. En pidä avokadosta ja manteleita menee juuri ohjeistettu määrä, mutta en pidä niistä niin paljon, että söisin niitä paljoa enempää vapaaehtoisesti
  • menkat, jotka alkoivat juuri tänään.
  • ruoan valmistamisen pohtimisen. Esimerkiksi tänään en sit jaksanut miettiä ja heittelin pannulle kanaa, paprikaa, kesäkurpitsaa ja kananmunan. Nämä sekoittelin ja lisäsin öljyä ja suolaa. Ei ollut gourmeeta, mutta kiduksia kohti
  • veden juonti
  • aamulla törmäsin ensimmäistä kertaa pahaan oloon. Olo oli todella etova ja oksettava, mutta se parani kun join aamupala smoothien.
ps. piipahdin aamulla puntarilla ja se näytti 78,8 kg, joten nesteet lähtenyt ainakin liikkeelle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti