lauantai 4. toukokuuta 2019

1.viikon loppu

Viikonloppua kohti olo oli vähän kurjempi. Perjantai päivät ovat itselläni haastavimmat, sillä työpäivät on todella pitkät (08-19). Eilisestä kuitenkin selvittiin, vaikkakin tuli varmistettua ettei ollut 13.päivä, sillä töihin mennessä auton rengas puhkesi ja onneksi hyväntahtoisia ihmisiä on vielä olemassa, sillä eräs teiden ritari vaihtoi huippunopeasti renkaani. Lisäksi evääni jäivät töihin joten kotiin palasi illalla äkäinen ja nälkäinen työläinen.

Lauantaina jatkui vetämätön olo; paleli ja tuntui kuin pää olisi sumussa. Lisäilin päivän mittaan suolashotteja, mutta en saanut orastavaa pääkipua pidettyä loitolla, vaan jouduin lopulta iltapäivällä turvautumaan buranaan. 

Tämän päivän ruokailuja ollut:

ap: kaurapuuroa, mustikoita ja pari keitettyä kanamunaa
lounas: ruusukaalia ja saiturin lehtipihvi maustevoilla
vp: manteleita
illallinen: kalkkunasalaattia, kanamunaa, öljyä
ip:manteleita

Tänään olisi ohjeen mukaan vielä illallakin puuroa, mutta lähden tiputtautumaan pikkuhiljaa kohti ensi viikon ruokamuutoksia, jolloin puurot jäävät pois. Teen sen itse pikkuhiljaa, ja jätän nyt iltapuuron pois tänään ja huomenna. 

Makrot tänään:
hh 50g (13%)
proteiinit 90g (23%)
rasva 111g (64%)

Ihan ok makrot tässä vaiheessa. Rasvaa ehkä voisi lisätä vielä ja proteiineja tiputtaa. Tajusin juuri, että olen ehkä ahminut epähuomiossa protskuja liikaa, kun olen syönyt kanamunista valkuaisetkin. Jätän niitä vähemmälle, tai tiputan aterian proteiineista.

Olin ensin ajatellut, että tänään olisi treenipäivä, mutta koska veto oli pois, siirrän salin huomisaamuun. Huomenna on taas huippupitkä työpäivä ja juuri äsken saunassa mietin aterioita ja taidan syödä lounaan ja päivällisen peräkkäin, jolloin on helpompi syödä loppuilta manteleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti